Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye Tanap ıkby ışid gazetecileri öldürdü

Fenerbahçe son dakikada kazandı!
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Spor Toto 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'u konuk etti. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın Süper Lig'deki Eskişehirspor maçına göre farklı bir 11'i sahaya sürdüğü karşılaşmayı Fenerbahçe, Markovic'in 90. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Daha önce gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe bu sonuçla puanını 15'e yükselterek lider olarak gruptan çıkmayı garantiledi. Tuzlaspor'un ise 4 puanı bulunuyor.



TUZLASPOR 500 T İLE GELDİ



Çeşitli kademelerdeki liglerde yer alan kulüplerin yaşadığı ekonomik sıkıntıya dikkati çekmeyi amaçlayan Tuzlaspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcuları, sarı-lacivertli takımla Ülker Stadı'nda yapılacak maç için İstanbul'un en uzun hattı olarak bilinen 500T hattında seferler yapan halk otobüsünü kullanarak Kadıköy'e geldi.

Fenerbahçe: 1 - Tuzlaspor: 0

Stat: Ülker

Hakemler: Çağatay Şahan, Deniz Turgut, İbrahim Çağlar Uyarcan

Fenerbahçe: Fabiano, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Ramazan Civelek (Dk. 63 Markovic), Ozan Tufan (Dk. 64 Mehmet Topal), Mehmet Topuz (Dk. 64 Caner Erkin), Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk, Volkan Şen

Tuzlaspor: Bekir Demircan, Hüseyin Rüzgar, Bülent Uzun, Sefa Durmuş (Dk. 90+2 Emre Azim), Haluk Türkeri (Dk. 67 Ozan Papaker), Mehmet Alaeddinoğlu, Okan Baydemir, Doğan Ateş, Lider Koç (Dk. 89 Cebrail Serçek), Samet Yeniceli, Aykut Topal

Gol: Dk. 90+1 Markovic (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 45+1 Şener Özbayraklı, Dk. 75 Mehmet Topal, Dk. 78 Volkan Şen (Fenerbahçe), Dk. 80 Okan Baydemir, Dk. 90+3 Samet Yeniceli (Tuzlaspor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.