Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Fernando Muslera'dan flaş açıklamalar: 3 puanı kaçırdık

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, Fenebahçe'nin ilk yarıda topa daha fazla sahip olup baskı yapan taraf olduğunu ifade etti.

Muslera, maçın ardından yayıncı kuruluşa şu açıklamaları yaptı: "Rakibimiz ilk yarıda topa daha fazla sahip oldu ve baskı yapan taraftı. Devre arasında bazı şeylerin değişmesi gerektiğini konuştuk. İkinci yarı farklı bir Galatasaray vardı. Daha fazla hücum eden, topu ayağında tutan bir Galatasaray vardı. İkinci yarı maç bize dönebilirdi ama ne yazık ki gol olmadı ve burada bir puanla ayrılıyoruz. Kesinlikle burada galip gelmek istiyorduk ama ne yazık ki bu nasip olmadı. Daha iyi şeyler yapabilirdik. Daha iyi performans gösterip buradan 3 puanla da ayrılabilirdik ama kısmet olmadı. Lig uzun, böyle önemli deplasmanlarda puan toplamak önemli. Bu maçı bir kenara bırakıp, önümüzdeki maçlara bakmak durumundayız."

Fernando Muslera'dan flaş açıklamalar: 3 puanı kaçırdık

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.