Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

Fırtına işini şansa bırakmadı, 3 puanı 3 golle aldı! (Trabzonspor 3-0 Antalyaspor)
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Avni Aker Stadı'nda Antalyaspor'u konuk eden Trabzonspor, 3-0 gibi net bir sonuç alarak karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Gaziantep maçı sonrası 2 maç ceza alan Trabzonspor 50 gün sonra Hüseyin avni Aker'de taraftarıyla buluştu. Evindeki seriyi Antalyaspor galibiyetiyle 3'e çıkaran Fırtına puanını da 23'e yükseltti. Antalyaspor'da Celsutka karşılaşmanın son çeyreğinde ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bordo mavili ekip geçen hafta Ç.Rize maçının ilk 11'inden 3 değişiklikle sahaya çıktı. Teknik Direktör Tekelioğlu, ezası sona eren Aykut Demir'i Douglas'ın yerine stoperde görevlendirirken, savunmanın sağında Salih Dursun'un yerine Cavanda'yı oynattı. Deneyimli teknik adam, Alper Uludağ'ın yerine ise Erkan Zengin'e görev verdi.

İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan Fırtına yakaladığı bir çok gol pozisyonunda yararlanamadı. İlk tehlikeli pozisyonunu 5. dakikada Ekici-Cardozo ikilisiyle yakalayan ev sahibi fırsatı gole çeviremedi.


TRABZONSPOR - ANTALYASPOR

STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Aykut, Mustafa Yumlu, Aytaç, Cavanda, Mbia, Yusuf Erdoğan, Erkan, Mehmet Ekici, Özer, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Sadi Tekelioğlu

ANTALYASPOR: Fornezzi, Celustka, Diego, Lokman, Rıdvan, Sakıb, Makoun, Chico, Guilherme, Mbilla, Eto'o
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Uğurlu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TS 7 yıl önce

Bir trabzon lu olarak çok sevindim