Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Galatasaray'a sürpriz isim! O isim takıma geri mi dönüyor?
Hamza Hamzaoğlu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Mustafa Denizli'nin devralmasının ardından gözler şimdi de Denizli'nin yardımcılarının kim olacağı sorusuna çevrildi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli teknik kadroya Taffarel'i katmıştı. Denizli'nin teknik kadroya bir yabancı ismi daha katmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İddialara göre bu isim, Galatasaray taraftarlarının çok sevdiği Harry Kewell.



2008-2011 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncu kısa sürede Ali Sami Yen'de efsane olmayı başarmış bir isim. Adına besteler yapılan Avustralyalı yıldızın takıma katılmasıyla taraftarda yavaş yavaş kaybolan heyecanın yeniden alevlendirmenin planları yapılıyor.

Futbolu bırakan ve teknik direktörlük kariyerine hazırlanan Kewell İngiltere'de alt yapı hocalığı yapıyor

GALATASARAY YÖNETİMİ BU İDDİAYI YALANLADI

Galatasaray yöneticileri, Twitter'da bir anda TT olan 'Harry Kewell Mustafa Denizli'nin yardımcısı oluyor' iddiasını yalanladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.