Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Galatasaray Avrupa'dan men mi edilecek ? Başkan kafaları karıştırdı!
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklama yaptı. UEFA ile yaptığı görüşmeleri anlatan Özbek, UEFA konusuyla yatıyoruz, UEFA ile kalkıyoruz, en önemli gündemimiz budur ifadelerini kullandı. Ayrıca Galatasaray Kulübü Divan Kurulu toplantısında Ayhan Özmızrak adlı üyenin, kardeşi Mehmet Özbek için, "Madem bu kadar çalışkan ve becerikliydi, neden yönetime almadınız?" diye sormasına sinirlenen kulüp başkanı Dursun Özbek, toplantıyı da terk etti.

UEFA İLE YATIP KALKIYORUZ

Galatasaray'ın UEFA ile yaptığı görüşmeleri anlatan Özbek, "Galatasaray'daki zararın nasıl ortaya çıktığı belli, geriye dönük bir serzeneşimiz olmayacak, ileriye bakacağız. UEFA konusuyla yatıyoruz, UEFA ile kalkıyoruz, en önemli gündemimiz budur. Galatasaray'ın hesapları incelenmiş ve mütabakata varılmıştır. UEFA'nın daveti üzerine İsviçre'ye gittik ve raporlamalarımızı sunduk. Yeni yönetim olarak geçmişten gelen zararları, UEFA'nın istediği seviyeye getireceğimizi anlattık, UEFA bunu çok iyi karşıladı." dedi.

UEFA BİZİ POZİTİF BİR ŞEKİLDE KARŞILADI

UEFA'nın Galatasaray'ı pozitif bir şekilde karşıladığını da vurgulayan Özbek, "Önümüzdeki dönemde UEFA kriterlerine uymak için yapacaklarımızı anlattık ve onları ikna etmeye çalıştık, UEFA konuyu dikkatli dinledi, sorular sordu ve cevaplarımızı verdik, bence pozitif yönde sona erdi. Şubat ayında UEFA'ya bir ziyaret daha yapmamız muhtemel. UEFA'ya sunduğumuz en büyük projeksiyonlardan biri de; daha önce yaptıklarımız ortada ve yeni yönetime, geçmişten gelen zararların ortadan kaldırılması için şans istedik. Türkiye'deki genel durumdan bahsettik ve haklı gerekçelerimizi sunduk." şeklinde konuştu.

Öte yandan Galatasaray Kulübü Divan Kurulu toplantısında Ayhan Özmızrak adlı üyenin, kardeşi Mehmet Özbek için, "Madem bu kadar çalışkan ve becerikliydi, neden yönetime almadınız?" diye sormasına sinirlenen kulüp başkanı Dursun Özbek, toplantıyı da terk etti.

Dursun Özbek'in salonu terk etmesinin ardından kürsüye çıkıp konuşma yapan divan kurulu üyesi Hayri Kozak, "Başkanın bir rahatsızlığı mı var? Dinlemesini bilmek bir meziyettir. Başkan nerede?" diye tepki gösterdi.

Bu arada Galatasaray Kulübü yetkilileri, başkan Dursun Özbek'in saat 15.00'teki bir toplantıya yetişmesi gerektiği için toplantıdan erken ayrıldığını bildirdi.

FİKRET ORMAN DA AYNISINI DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Finansal Fair Play kurallarını ihlal eden Beşiktaş, Avrupa'dan men edilmişti.

O süreçte sık sık UEFA yetkilileriyle bir araya gelen Fikret Orman, görüşmelerin olumlu geçtiğini söylese de siyah-beyazlı kulüp ceza almaktan kurtulamamıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.