Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Galatasaray Benfica karşısına nasıl bir 11’le çıkacak?  Benfica Galatasaray maçı hangi gün saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Benfica şifresiz izle
Galatasaray salı günü deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica ile çok kritik bir maça çıkacak. Sarı kırmızılı ekip şampiyonlar ligi 4. maçında evinde 2-1 yendiği Benfica ile karşılaşacak. Peki Hamza Hoca sahaya nasıl bir 11'le çıkmayı düşünüyor? Benfica Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? Maçı hangi kanal gösterecek ve Benfica Galatasaray maçı şifresiz izlenebilecek mi? Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası haberimizde...


Galatasaray Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında salı günü Benfica ile deplasmanda karşılaşacak. Peki Galatasaray’ın hocası Hamza Hamzaoğlu maça nasıl bir 11’le başlayacak.

Hamzaoğlu’nun kafasında farklı 11’ler olduğu konuşuluyor. Ancak sahaya çıkacak muhtemel 11 şu şekilde olacak;

 

Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Olcan, Selçuk, Bilal, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak.

 

Salı günü saat TSİ Estádio da Luz stadında 22:45’te başlayacak olan maç TRT-1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

 

Peki Galatasaray’ın da yer aldığı C Grubunda puan durumu nasıl?

 

4. maçlar öncesi Benfica 6 puanla C Grubu'nda liderlik koltuğunda oturuyor. Aynı puandaki (6) İspanyol ekibi Atletico Madrid ise 2. sırada yer alıyor. Galatasaray ise 4 puanla 3. sırada bulunuyor. Grubun son sırasında 1 puanla Kazakistan temsilcisi Astana yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.