Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Galatasaray'da Ronaldinho heyecanı!
Devre arası transferi için harekete geçen Galatasaray'a birçok futbolcu teklif edildiği, bunların arasında Ronaldinho ve Adebayor isimlerinin de olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın devre arasında 4 oyuncu almayı planlaması menajerlerin iştahını kabarttı. Denizli'nin göreve geleceğinin belli olduğu günden bu yana Sarı-Kırmızılılar'a adeta isim yağıyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; daha önce Galatasaray forma giymiş, Ljung ve Mpenza gibi isimlerin yanı sıra Türkiye'yi tanıyan Kezman, Kenneth Anderson gibi isimler de kulübün kapısını futbolcu satmak için aşındırıyor.

100'ÜN ÜZERİNDE TRANSFER TEKLİFİ GELDİ!



Galatasaray'a 100'ün üzerinde futbolcu teklif edildiği, aralarında Ronaldinho ve Adebayor gibi bonservisi elinde olan futbolcuların da bu listede yer aldığı bildirildi.

Galatasaray'ın Wesley Sneijder'in ayrılması halinde sık sık gündemine gelen Ronaldinho'yu transfer edebileceği kaydedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.