Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Galatasaray Fener maçı öncesi moral buldu! Gençlerbirliği 4-1 yendi

Galatasaray ligin 8. haftasında Türk Telekom Arena’da Gençlerbirliğini ağırladı. İlk yarıda istediği futbolu ortaya koyamayan Cimbom ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle maçı 4-1 kazandı.

PERDEYİ EL KABİR AÇTI

Gol perdesini 37. dakikada Gençlerbirliği'nde El Kabir açtı. İlk 45 dakika Ankara temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile bitti.   

CİMBOM 2. YARI AÇILDI

İkinci 45 dakikada sahada bambaşka bir Galatasaray vardı. Bilal Kısa’yla beraberliği yakalayan sarı kırmızılı ekip 53. dakikada Chedjou ve 68’de Yasin’in golüyle 3-1 öne geçti.

SON GOL BURAK’TAN

Sakatlıktan yeni çıkan ve oyuna sonradan giren Burak Yılmaz, 87. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirerek takımının 4. golünü attı ve maç 4-1’lik skorla tamamlandı.

FENERBAHÇE DERBİSİ ÖNCESİNDE MORAL BULDU

Galatasaray Gençlerbirliği galibiyetiyle puanını 17’e çıkardı ve haftaya Kadıköy’de oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi moral buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.