Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Galatasaray gol düellosunu kazandı!
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda ağırladığı Akhisar Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

PERDEYİ UMUT AÇTI

Karşılıklı ataklar şeklinde geçen karşılaşmada ev sahibi ekip aradığı golü 26. dakikada buldu. Podolski'nin vuruşunda top bir anda Umut'un önüne düştü. Golcü futbolcu da düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

PODOLSKİ FARKI 2'YE ÇIKARDI

Golün ardından ataklarını sıklaştıran sarı-kırmızılılar, ikinci golü 39. dakikada Lukac'ın büyük hatasını affetmeyen Podolski ile buldu. 

N'GUEMO AKHiSAR'I UMUTLANDIRDI

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf olan Akhisar aradığı golü 48. dakikada Nguemo ile buldu.

YASİN FARKI YENİDEN 2'YE ÇIKARDI

Yediği golün ardından gol için yeniden bastıran Aslan, Yasin'in 56. dakikada attığı golle farkı yeniden 2'ye çıkardı.

RODALLEGA SKORU 3-2'YE GETİRDİ

Yediği 3. gole rağmen maçtan kopmayan konuk ekip, Güray'ın ortasında hava topuna iyi yükselen Rodallega'nın 74. dakikada attığı kafa golüyle son dakikalara umutlu girdi.

Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.