Öne Çıkanlar rus tırları beşiktaş fenerbahçe maçının hakemi Ülke tv jon bon jovi serenay galatasaray başakşehir

Galatasaray'ın efsane hocasından iyi haber geldi!
Bir dönem Galatasaray'ı da yöneten İskoç Teknik Direktör Graeme Souness'ın, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği, durumunun iyi olduğu belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, geçen hafta yaşadığı rahatsızlığın ardından, Bournemouth Hastanesi'ne kaldırılan 62 yaşındaki teknik adamın, kalbinden operasyon geçirdiği belirtildi.

Daha önce baypas ameliyatı da geçiren Souness'ın evinin önünde çekilen fotoğraflar basına yansırken, eşi Karen, Sky Sports kanalında yorumculuk yapan İskoç çalıştırıcının durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Souness, Galatasaray'ı çalıştırdığı 1995-96 sezonunda Fenerbahçe Stadı'nın ortasına diktiği bayrak nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlarca "Ulubatlı Souness" olarak adlandırılmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.