Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Galatasaray'ın kadrosu belli oldu

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maç haftasındaki Kastamonuspor 1966 karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Mustafa Denizli, Fernando Muslera, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski'yi dinlendirmek için kadroya almazken, Jason Denayer, Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz sakat oldukları için kafilede yer almadı. Öte yandan Lionel Carole sakatlığının ardından ilk kez kadroya dahil edildi.

Sarı-kırmızılılarının Kastamonuspor maçı öncesindeki kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

İsmail Çipe, Eray İşcan, Cenk Gönen – Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu – Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak – Umut Bulut, Sinan Gümüş. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.