Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby türkiye izlanda aday kadrosu İBB

Galatasaray'ın yeni hocası belli oldu! İşte flaş açıklamalar...
Dursun Özbek, Mustafa Denizli'yle anlaşıldığını açıkladı;


İşte açıklamalar;

Dursun Özbek, Denizli'yle anlaşıldığını açıkladı ve 'Değerli hocam Mustrafa Denizli'yle bir toplantı yaptık. Boşalan teknik direktörlük görevini hocamıza teklif ettik. Hocamız da görevi prensipte kabul etti. Önümüzdeki günlerde imzalayacağız. Ben hocama alacağı görevlerde başarılar diliyorum.

Mustafa Denizli'nin açıklamaları;

'Başarılarıma bu camiada başladım. Parantezi burada açtım. İnşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım. Eğer birgün başarılarımı, ismimi risk edeceksem uğruna herşeyimi risk edeceğim camia burasıdır. 

Bu görevden dolayı çok heyecanlıyım. İlk başladığım gündeki heyecanım nasılsa şimdi de aynı. Bu heyecanı kaybettiğim anda bu görevlerde bulunmam.Sizlere de benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.'

Burada çok önemli, programlanmış işlerim var. Burası çok büyük bir camia. O yüzden ertesi gün takımın başına geçilmez. Haftasonunun ardından takımın başındaki yerimi alacağım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.