Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş gün zileli ankara emniyet müdürlüğü cizrede yangın

Galatasaray liderlik koltuğuna oturdu!

Devler ligindeki talihsiz Astana beraberliğinden sonra Galatasaray Başakşehir deplasmanına çıktı. Lige kötü başlayan aslan son iki maçını kazanmıştı. Seriyi devam ettirmek için mutlak galibiyet parolasıyla maça çıktılar.

İlk yarıda Podolski ve Sinan Gümüş ile gol arayan Galatasarayçok fazla pozisyon bulamadı. Sinan Gümüş’ün şık pasında Podolski topu ağlara gönderdi ama ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. Başakşehir’de ilk yarının son dakikalarında önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Kaleci Muslera gole izin vermedi.

PODOLSKİ’NİN TARTIŞMALI GOLÜ

Galataray’da Lukas Podolski 77. dakikada çok tartışmalı bir gole imza atarak perdeyi açtı. Başakşehirli oyuncular Podolski’nin topu ceza sahası içinde elle kontrol ettiğine yönelik hakeme çok ciddi itirazlarda bulundu. Ancak hakem orta yuvarlağı gösterdi

UMUT ATTI  2 OLDU

İkinci yarıda oyuna giren Umut Bulut 84. dakikada son sözü söyledi. Emre Belözoğlu’nun takımı Başakşehir’i 2-0 yenen Galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.