Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Galatasaray son dakika haberleri 08.09.2015! İşte Galatasaray'ın yeni sistemi...

Galatasaray Son Dakika Futbol Haberleri 08.09.2015 - Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun taktik değişikliğine gittiği ve yeni sisteminin 3-5-2 olacağı öğrenildi. Kalabalık orta saha kurgusunun takımı başarıya götüreceğini düşünen Hamza Hamzaoğlu, orta sahada Bilal Kısa'ya da şans vermeyi planlıyor.

3-5-2 sistemi ile ilgili çalışmalar yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, idmanlarda bu sistemi deniyor. Genç teknik adamın Manchester City'den kiralanan Jason Denayer'i sol stoper gibi oynatmaya hazırlıyor.

Defansın solunda Carole'u düşünen Hamzaoğlu sağda ise Grosskruetz'u oynatacaktı. Alman oyuncu gelene kadar o bölgede Sabri forma giymeye devam edecek.

Bu sistemin Avrupa'da başarı getireceğine inanan Hamza Hamzaoğlu, orta sahanın ortasında ise Sneijder ve Selçuk İnan'ın yanında Bilal Kısa'ya da şans verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.