Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Galatasaray takım kaptanı Selçuk İnan engellileri ziyaret etti!

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Avcılar'da bulunan Engellilere Hizmet Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, dernekte bulunan herkesle yakından ilgilenen Selçuk İnan, çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirirken, engelli çocukların ihtiyaçlarını birebir dinleyerek ilerleyen dönemler için notlar aldı.



Ziyaret esnasındaki duygularını anlatmasının çok zor olduğunu ifade eden Selçuk İnan, "Hepsi pırıl pırıl, çok güzel insanlar. Onları böyle bir günde mutlu edebildiysek, ne mutlu bize... Her sağlıklı insan, bir engelli adayıdır; bunu unutmamalıyız. Onlara destek konusunda biz her zaman maddi ve manevi desteğe hazırız, hep de hazırdık" diye konuşurken çok duygusal anlar yaşadığını anlattı.

Selçuk İnan, daha sonra 1987 ila 1990 yılları arasında Galatasaray forması giyen Savaş Demiral ve Dernek Başkanı Ahmet Vardar'ın da içinde yer aldığı toplu fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.