Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Hamzaoğlu'nun uğurlamaya futbolculardan sadece Bilal Kısa gitti!
Galatasaray ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu, Floraya Tesisleri'nde personelle vedalaştı. Hamzaoğlu'nun uğurlayama gelen tek futbolcunun Bilal Kısa olması ise dikkatlerden kaçmadı.


Galatasaray'ın bugünkü antrenmanı 18.30'da olduğu için Hamza Hamzaoğlu'nun vedasında yer alan tek futbolcu Bilal Kısa oldu

Hamza hoca eşyalarını topladı, kulüp sponsorlarının kendisine tahsis ettiği aracı da teslim etti

Galatasaray'ın görevine son verdiği teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek eşyalarını topladı ve o an orada bulunan personel ve altyapı ekibiyle vedalaştı. 

Hamzaoğlu'nun vedasında Florya'da duygusal anlar yaşanırken Hamzaoğlu alkışlarla uğurlandı ve tesislerin merdivenlerinde bir hatıra fotoğrafı çekildi. 18.30'da başlayacak antrenman nedeniyle veda anında yer alan tek futbolcu ise Bilal Kısa
 oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.