Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

İkinci Ahmet Çakar vakası! Gary Lineker: ''Leicester şampiyon olsun, iç çamaşırı giyeceğim''
Efsane futbolcu Gary Lineker, Premier Lig'de Leicester City'nin şampiyon olması halinde iç çamaşırıyla ekran karşısına çıkacağını açıkladı. Lineker'in bu iddiası Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği 2008 senesinde Sevilla ile oynayacağı eleme maçı öncesi Ahmet Çakar'ın sarf ettiği ''Fenerbahçe Sevilla'yı elerse, bikini giyerim'' sözünü hatırlattı.

İngiliz futbolunun efsane isimlerinden Gary Lineker... Futbol kariyerine Leicester City'de başlayan ve attığı gollerle Barcelona'ya kadar yükselen şimdilerin televizyon yorumcusu, Premier Lig'de bu sezon destansı bir performans sergileyen eski takımı Leicester'ın gidişatına eşi benzeri görülmemiş bir destek verdi.

55 yaşındaki efsane İngiliz futbolcu dün akşam Leicester City'nin, Chelsea karşısında aldığı galibiyet ve Premier Lig'de liderliğini perçinlemesi sonrası kendisine ait sosyal medya hesabından oldukça yankı uyandıran bir paylaşım yaptı.

Lineker paylaşımında ''Evet! Eğer Leicester Premier Lig'de şampiyon olursa, önümüzdeki sezonun mesajını iç çamaşırımla birlikte vereceğim'' ifadelerini kullandı.

Efsane futbolcunun model eşi olan Danielle Bux, yine sosyal medya üzerinden Gary Lineker'e bu mesajıyla ilgili oldukça esprili bir yanıt verdi.

36 yaşındaki model ''Geçmişini göz önünde bulunduruyorum da, umarım çamaşırların temizdir'' dedi ve sosyal medyada bu mesaj büyük ilgi gördü.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.