Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı türk sahil güvenlik ekipleri

İngiliz basınından John Terry hakkında bomba iddia! Fenerbahçe'ye mi transfer olacak?

İngiltere Milli Takımı'nın ve Chelsea'nin dünyaca ünlü savunmacısı John Terry'nin gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyebileceği iddia ediliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan John Terry futbol hayatına ya Çin'de ya da Fenerbahçe'de devam edecek.

Aralık ayında 35 yaşına girecek olan tecrübeli defans oyuncu, Robin Van Persie ve Nani gibi Premier League tecrübesi olan yıldızlarla beraber forma giymek istiyor.

Chelsea'deki kariyeri boyunca 672 maça çıkan ve 62 kez rakip fileleri havalandıran Terry'nin gelecek sezon ya Çin'de ya da Türkiye'de Fenerbahçe forması giyeceği iddiası İngiliz basınında geniş yer buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.