Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

İşte Türkiye - İzlanda maçını bildiği iddia edilen adam

İnegöl’de yaşayan Ayhan Öztürkoğlu, Türkiye’nin doğrudan Fransa biletini almasını sağlayan maçta yaşananları önceden bilmesiyle gündeme oturdu.

 

Rüyamda görüp yazdım diyen Öztürkoğlu’nun iddiarı şunlardı: “Bugünkü Türkiye-İzlanda maçının skoru 1-0. İlk golümüzü Selçuk İnan atıyor, hakem Cenk Tosun’a sarı kart gösterecek. İlk golümüzün dakikası 88, maçta 4 dakika uzatma olacak. İzlanda’da Gudmundsson sarı kart görecek, Hollanda da yenilecek şaşırmayın.’ 

 

Maçtan önce görüp yazdığını söyleyen Trabzonlu Ayhan Öztürkoğlu’nun namı sosyal medyada kısa sürede yayıldı, takipçi sayısında patlama yaşandı. Hatta haberciler röportaj için Öztürkoğlu’nun kapısını çaldı.

 

HERŞEYİ YAZ, TUTMAYANLARI SİL...

 

Peki twitter’da tarih değiştirme ayarı olmadığı için Öztürkoğlu maçta olan herşeyi söylediği gibi rüyasında mı görmüştü? İddiaya göre Öztürkoğlu, maçtan önce olabilecek çoğu ihtimali kendi adına açtığı başka bir twitter hesabında yazdı. Maç içerisinde de tutmayan tweet’lerini silince ortaya “Kahin Ayhan” çıktı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.