Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Kadıköy'den çıkış yok!
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbide kazanan 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu.

Maça çok hızlı başlayan sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller 3. dakikada Volkan Şen ve 82. dakikada Nani'den geldi.

Bu skorun ardından derbilerdeki yenilmezliği 36 maça çıkan Fenerbahçe 53 puana yükseldi ve 1 maçı eksik 51 puanı bulunan Beşiktaş'ın 2 puan önünde liderliğe yükseldi. Beşiktaş ise ligde 8 maç sonra mağlup oldu.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisar Belediyespor ile krşılaşacakken, Beşiktaş ise evinde Eskişehirspor'u konuk edecek.

Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 0

Stat: Ülker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, De Souza, Diego (Dk. 61 Ozan Tufan), Alper Potuk (Dk. 61 Nani), Volkan Şen (Dk. 78 Hasan Ali Kaldırım), Van Persie

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 83 Cenk Tosun), Quaresma, Sosa, Olcay Şahan (Dk. 46 Gökhan Töre), Gomez

Goller: Dk. 3 Volkan Şen, Dk. 82 Nani (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 11 Alves, Dk. 20 Caner Erkin, Dk. 66 Volkan Şen, Dk. 79 Nani (Fenerbahçe), Dk. 20 Quaresma, Dk. 66 Sosa (Beşiktaş)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.