Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Lukas Podolski artist oldu! Galatasaray'ın Alman golcüsü Podolski'nin rol aldığı film vizyona giriyor

Galatasaray’ın Alman golcüsü Lukas Podolski beyaz perdeye de el attı. Film oyunculuğuna soyunan Podolski Almanya’da tanınmış sinema oyuncularından Aylin Tezel ve Christian Ulmen ile “Macho Man” (Maço Adam) filminde oynadı. Film bugünden itibaren vizyona giriyor. Peki Podolski ile birlikte oynayan Aylin Tezel kimdir?

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, bugünden itibaren futbol topunun peşinden koşarken değil bambaşka bir yeteneğiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Podolski'nin Alman sinemasının tanınmış oyuncularından Aylin Tezel ile birlikte rol aldığı 'Macho Man' (maço) adlı film bugün Almanya'da gösterime girdi.
'Maço', oyuncu olarak Lukas Podolski'nin ilk filmi. Ancak bu, kamera karşısına ilk geçişi değil...

Lukas Podolski daha önce Almanya Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası'nda şampiyonluğunu anlatan belgesel filmde yer almıştı. Geçen yıl sinemalarda gösterilen bu film Almanya'da büyük ilgi görmüştü.
Lukas Podolski ve Aylin Tezel'in yanı sıra, Christian Ulmen'in başrol oynadığı Maço'da, bir Türk kızı ile Alman sevgilisinin ilişkileri komedi şeklinde işleniyor.

SİNEMA OYUNCULUĞU ÇOK ZOR"

İlk kez denediği oyunculuk ile ilgili düşüncelerini anlatan Podolski, şöyle konuştu:"2014 Dünya Kupası sırasında da kameraların karşısına geçtim ama orada biz rol yapmadık. Kurgulanan sahneler yoktu. Burada ise rolümdeki konuşmaları ezberlemem lazımdı. İki gün boyunca sete gittim. Onların işi gerçekten zor. Ben kendi küçük rolüm için bile iki gün sete gittim. Sette olanlar müthiş. Oyuncuların tekrarlanan sahneleri, kameramanlar, asistanlar ve makyaj yapanlar müthiş performans gösteriyorlar."

"PARA KAZANMAK İÇİN DEĞİL EĞLENMEK İÇİN OYNADIM"

Hollywood'da oynamayı düşünmediğini söyleyen Podolski “Ben bu rolü para kazanmak veya imajımı parlatmak için kabul etmedim. Eğlenmek için oynadım. Ben futbolu seviyorum. Kariyerimi futbolla sınırlı tutacağım” dedi.

PODOLSKİ'NİN ROL ALDIĞI AYLİN TEZEL KİMDİR?



Alman bir anne ile Türk bir babanın kızı olarak Bünde, Kuzey Ren Vestfalya'da doğan Aylin Tezel, Bielefeld- Sennestadt'ta büyüdü. 15 yaşındayken Yoshi Oida ve Royston Maldoom'dan Klasik Bale, Çağdaş Dans ve Hip-Hop gibi türlerinde dans eğitimi aldı. Hans-Ehrenberg Okuldan (Hans-Ehrenberg-Schule) mezun olduktan sonra Berlin'in Ernst Busch Oyunculuk Akademisine (Hochschule für Schauspielkunst "Ernst Busch“) gitti.

2007'de televizyon'da küçük rollerde oynamaya başladı. 2007'nin sonunda "Wem Ehre gebührt" adlı filmde ilk kez başrol oyuncusu olarak yer aldı. 2008 yılında Andreas Morellin yönettiği " Unschuld" filminde Kai Wiesinger ve Nadeshda Brenicke ile oynadı. Ardından " Bis aufs Blut – Brüder auf Bewährung" adlı gençlik filminde ve " Luks Glück' adlı komedi filminde rol aldı. 2011'de Yasemin Şamdereli'nin yazdığı ve yönettiği "Almanya – Willkommen in Deutschland" (Almanya – Almanya'ya Hoşgeldiniz) komedi filminde Almanya'ya gelen bir Türk ailesinin kızı canlandırdı.


Hürriyet
komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.