Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Mehmet Demirkol'dan flaş açıklamalar: "Hamza Hoca mutlaka..."
Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında Hamzaoğlu'nun kovulmasını değerlendirdi. Hamzaoğlu'nun mutlaka tazminat alması gerektiğini söyleyen Demirkol, Mustafa Denizli'nin sarı kırmızlı ekibin başına geçeceğini ima etti. 


Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:



"Umut Bulut açıklaması patlama noktası"



Biz burada eleştiri yaptık diye teknik direktörün görevine son verilir mi? Hamza hocanın Umut Bulut'la ilgili yaptığı açıklama patlama noktası olmuş belli ki...



"Hamza Hoca'nın söylemleri, eleştirileri yönetime çeviriyor"



Bu yönetim Hamza Hamzaoğlu'ndan genel olarak memnun değil. Hamza Hoca'nın kulağına birçok şey gidiyordur. Fatih Terim olsun, Lucescu olsun bunlar hep konuşulan isimler... Ama sen 'En çok koşan Umut Bulut' dersen, buradan bir rahatsızlık doğar. Umut'un sözleşmesi otomatik olarak uzadı. Sabri'ninki de öyle olmak üzere... Taraftar da Sabri ve Umut'tan çok memnun değil. Hamza hoca da bunun tersi yönde bir şey söylediği zaman eleştiriler yönetime gidiyor.  İki taraf birbirinin tam tersi düşünüyor. Hamza hoca bu yönetimin hocası değildi, bu çok net. Böylece bir devir Florya'dan tamamen silinmiş oluyor. 



"Hamza hoca Burak'ın 1. santrfor olduğunu düşünmüyordu"



Hoca ve Burak arasında da bir dönem sorun oldu. 1. santrfor olduğunu düşünmüyordu Burak'ın... Hatta Mario Gomez'i istedi. Dolayısıyla hep bir sorun vardı. Hamza hocanın göreve gelmesi de sadece 1 puan geride olan bir teknik direktörün gönderilmesiyle oldu. Prandelli 1 puan gerideydi.



"Hamza Hoca parasını sonuna kadar almalı"




Türk antrenörlerine bir iyilik yapmak istiyorsa parasını sonuna kadar alması lazım. Parasını istemiyormuş, olmaz öyle şey. Almazsanız olmuyor işte. Kimin umurunda Hamza Hamzaoğlu? Bülent Korkmaz'ı, İsmail Kartal'ı kim hatırlıyor? Del Bosque, Daum gelince alıyor parasını. Yok öyle 'Ben bu camianın çocuğuyum' sözleri... En azından yardımcıları için alsın. 



"Mustafa Denizli telefonlarıma çıkmıyor"



Mustafa Denizli en son Beşiktaş'a imzalamadan hemen önce telefonlarıma çıkmamıştı. Şimdi de çıkmıyor. Denizli tanıdığım en pragmatik hocalardan biridir. Ama transfer ister. Anladığım kadarıyla uzun bir liste var Galatasaray'ın elinde... UEFA'yla bu işler devam ederken bir de teknik direktör değişikliği zor olur. Bielsa gelirse, Florya yanar. Çok kavga eder. Çok iyi teknik direktördür ama... 



"Abdurrahim Albayrak olsa çözerdi"



Bilal'in transferi kötü mü oldu? Katkısı olmuyor mu takıma? Bu işler yanlış işler. Bunları yönetimin çözmesi lazım. Abdurrahim Albayrak olsa çözerdi. Onun yerine Cüneyt Tanman geldi, o da ayrıldı. Neden? Başkanla geçinemediler.



"O zaman Dursun Özbek'in de ayrılması lazım"



Dursun Özbek, 'Ben buradayken Hamza hoca da burada olacak' demişti. O zaman şu an onun da bırakması lazım. Ama bu tür sözler çok fazla söyleniyor. Aziz Yıldırım ve Aykut KOcaman durumlarında da söylenmişti ama dikkatli olmak lazım.

Fanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.