Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Melih Gökçek'ten Fırat Aydınus'a "paralel" suçlaması!
komplohaber.com detay haber

Alem FM'de yayına çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Osmanlıspor - Kasımpaşa maçının ardından hakem Fırat Aydınus'u "paralel" olmakla suçladı. Fırat Aydınus Osmanlıspor - Kasımpaşa maçında verdiği kararlarla Gökçek'in tepkisini toplamıştı. Peki Aydınus'un verdiği tartışmalı kararlar neydi? Aydınus haklı mıydı? İşte o röportaj ve pozisyonlar... 

Osmanlıspor'la ilgili bir söyleminiz olay oldu. Osmanlıspor sizin için ne ifade ediyor?




"Bir kere o ifadeyi Fırat Aydınus'un daha sonra bu işi niçin yaptığını çözdüm. Arkadaşın Paralel yapıya sempatisi var. Acizane kaynaklarım çoktur. O manada gelince anladık ki, bütün düşmanlığının arkasındaki yatan neden buymuş. Ben başka şeyler arıyordum. Özellikle Beyaz TV'deki bir program dolayısıyla Beyaz TV'yle takışmış. Oğlum Osman Gökçek Beyaz TV'nin genel koordinatörüdür. Gökçek soyadı dolayısıyla diye düşündüm ben. Mesele o değilmiş. Öğrendik ki, beyefendinin paralel yapıya sempatisi varmış. Gökçek'in de paralel yapıya duruşu belli. Öğreniyorum ki onun intikamını aldı bizden. Osmanlıspor bizim için çok önemli değil; ama önemli. Ankara'da bir takımın başarılı olmasını hep hayal ettim. Geçmişte bir sekte aldık. Şu anda osmanlıspor'un çok ciddi bir seyircisi var. İnşallah o başarılı dönemine döner. Yeni transferler muhtemelen olur. Osmanlıspor'un en büyük sıkıntısı sakatlıklar. En popüler futbolcuları sakat. İnşallah ikinci yarı öyle olmaz..."

Peki Melih Gökçek haklı mıydı? Fırat Aydınus Osmanlıspor Kasımpaşa maçında "paralel"in intikamını mı aldı? İşte tartışmalı pozisyonlar..



POZİSYON 1:

Hakem Fırat Aydınus, Osmanlısporlu oyuncuya direkt bileğe yaptığı sert darbe sonrasın kırmızı kartını çıkartıyor...



POZİSYON 2

Fırat Aydınus topa değil rakibine müdahale eden oyuncuya sarı kart çıkartıyor ve serbest vuruş sonrası Kasımpaşa'nın golü geliyor.



POZİSYON 3

Maçın son dakikalarında Kasımpaşalı oyuncuların ceza sahası içinde elle oynadığına yönelik itirazlar yapıldı ve penaltı beklendi. Ancak topun Kasımpaşalı oyuncunun eline mi yoksa karın boşluğuna mı çarptığı tartışmalı gözüküyor.. 




komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.