Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Mempis Depay'dan Van Persie'yi kızdıracak F.Bahçe sözü!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda'nın Kazakistan'a karşı oynadığı maç öncesinde, Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie ile Manchester United forması giyen genç futbolcu Memphis Depay arasındaki kavga gündeme damga vurmuştu.

İddialara göre Depay'ın kendisine ''Hey yedek'' diye seslenmesine sinirlenen Van Persie'nin, takım arkadaşına saldırdığı belirtilmişti.

Yaşanan bu hadiseyi, Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind de onaylamıştı. O dönem gündemi oldukça meşgul eden tartışmayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

BÜYÜK FUTBOLCULAR F.BAHÇE'DE Mİ OYNAR?

Hollanda'nın Voetbal International Dergisi, Van Persie'nin Depay'a ''Kendini büyük bir futbolcu mu sanmaya başladın?'' dediğini, Depay'ın ise karşılık olarak ''Peki büyük futbolcular Fenerbahçe'de mi oynar!'' ifadelerini kullandığını öne sürdü.

Teknik direktör Blind'in olayı ''Kesin artık'' diyerek noktaladığı belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.