Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Mersin İdman Yurdu'nun yeni hocası Bülent Korkmaz oldu! Flaş gelişme...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda son maçta Osmanlıspor karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyet sonrasında görevinden istifa eden Mesut Bakkal'ın yerine Bülent Korkmaz ile prensip anlaşmasına varıldı. Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş'tan Bülent Korkmaz açıklaması geldi.

Serttaş, Mersin İdmanyurdu yönetiminin yaptığı toplantı ardından Bülent Korkmaz'ı Mersin'e davet etiklerini söyledi. Serttaş, "Bülent Korkmaz'da karar kıldık. Bülent hocayı Mersin'e davet ettik" dedi.

Serttaş yaptığı açıklamada, hoca ile yönetim olarak en kısa zamanda anlaşarak imzaları atacaklarını belirtirken, hafta sonu oynanacaj Konyaspor maçı için hazırlıklara başlanacağını ifade etti.

Mersin İdmanyurdu yönetimi olarak en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Ahmet Serttaş, Bülent Korkmaz ile birlikte bir iki maç kazanarak alt sıralardan kurtulacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.