Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

Milli takımı saha dışında mı yenmeye çalışıyorlar? Bakın Hollanda teknik direktörü ne yaptı!

A Milli Futbol Takımımız EURO 2016’ya katılma yolunda son iki maçına çıkıyor. Mili Takım Cumartesi günü deplasmanda Çek Cumhuriyeti, Salı günü de Konya’da İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Çek Cumhuriyeti ve İzlanda  gruplara katılmayı garantiledi. Türkiye’nin grubunu 3. sırada tamamlayıp play off’a gidebilmesi için iki maçtan toplam 4 puan alması gerekiyor. Türkiye’nin hemen altında ise Hollanda var. Yıldızlar karması Hollanda takımının uzun yıllar sonra Avrupa Şampiyonası’na katılamama ihtimali var. Türkiye’nin puan kaybetmesini bekliyorlar.

İşte bu yüzden Hollandalı teknik direktör Danny Blind, saha dışında da çalışmalarına başladı. Fanatik'in haberine göre Türkiye’nin rakiplerine “tebrik mesajı” gönderdi.  

Blind, Çek Cumhuriyeti’nin hocası Pavel Vrba’ya gönderdiği e-mail’de “Finallere katılım başarısı gösterdiğiniz için İzlanda gibi sizi de tebrik ederim” ifadelerini kullandığı açıklandı. Hollandalı teknik adamın bu hareketinin ortaya çıkmasının ardından eleştirilerde beraberinde geldi.

Hollandalı teknik adamın saha dışında sergilediği hoş olmayan tavır "acaba milli takıma komplo mu kuruluyor” sorularını da beraberinde getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.