Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Milli vücut geliştirmeciler derece için San Salvador yolunda!

Balıkesir'de vücut geliştirme ve fitnes dalında yetiştirdiği sporcularla uluslararası başarılara imza atan Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Miraç İhsan Görmez, bu yarışmada antrenör ve teknik kurul başkanı olarak madalya arayacaklarını söyledi. Bugün İspanya'nın Başkenti Madrid'den San Salvador'a geçen 17 sporcu, 4 antrenör ve 1 idareci, Türkiye'ye sevinçli haberlerle döneceklerini belirten Görmez, "İdarecimiz Cihad Atay başkanlığında, antrenörlerimiz, Sedat Bekdemir, Müjde Kurtaral ve Hasan Özsoy'un katkılarıyla bu dünya şampiyonasında emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyorum. Federasyon başkanımız Niyazi Kurt her fırsatta bizlere inandığını vurgulayarak sporcularımızı motive ediyor. Bizler de antrenörleri olarak sporcularımıza güveniyor ve bayrağımızı dalgalandıracaklarına inanıyoruz. El Salvador'dan mutlak surette madalya ile döneceğiz" dedi.

Balıkesir'deki vücut geliştirme ve fitnes çalışmaları hakkında da bilgi veren Görmez, "Gençlik merkezimizde oldukça iyi bir salonumuz var. Geçtiğimiz yıl yaptığımız çalışmalar sonunda Ali Akcan ile 1 dünya, 1 de Avrupa ikinciliği kazandık. Önümüzdeki günlerde aynı başarıları yakalayacak arkadaşlarımız olacağına inanıyorum. Genç arkadaşlarımıza önerim mutlaka bir spor dalı ile uğraşsınlar. Vücut Geliştirme ve Fitnes dalını seçerlerse, onlara teknik anlamda elimden gelen tüm yardımı yapmaya hazırım. Gençlik merkezimiz tüm gençlerimizin emrinde. Spor yapan ve sağlıklı yaşayan bir nesle sahip olmak için gençlerimizi spor yapmaya davet ediyorum. Bilindiği gibi son zamanlarda vücut geliştirme sporuna ilgi bir hayli arttı. Ben de bu sporu yapmak isteyenlere her türlü yardıma hazırım" diye konuştu.

ÜLKEYİ TEMSİL EDECEK İSİMLER

Milli takımı masterler kategorisinde Mehmet Sacit Şefkatlioğlu, Mutlu Bakırtaş, Mehmet Karlıoğlu, master kadınlarda Şenay Günay, genç kadınlarda Deniz Şaypınar, Yaren Güldiken, İpek Yıldırım, genç erkeklerde Mehmet Karlıoğlu, Fatih Vardaş, Ahmet Koç, Mert Gürler, Yasin Diyadin, Bilal Koraman, Coşkun Meriç, Mustafa Baştaş, Suat Senan, İbrahim Doğan temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.