Öne Çıkanlar ışid terörist gözaltı terör fenerbahçe

Ömer Toprak Milli takımla EURO 2016'ya gidecek mi? İşte Toprak'ın açıklamaları...

Almanya'nın Bayern Leverkusen takımında forma giyen Ömer Toprak, Beşiktaşlı oyuncu Gökhan Töre ile yaşadığı problemler nedeniyle milli takım kadrosunda yer almak istememişti. Peki Toprak bu kararından vazgeçti mi? Toprak EURO 2016'da A Milli formayı yeniden giyecek mi? Yanıtı haberimizde...

Almanya'nın  Bayer Leverkusen takımında forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak, EURO 2016'ya gidecek olan Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almak isteyip istemediğine ilişkin konuşmak istemezken, kadroda yer alacak arkadaşlarını ise tebrik etti. Alman ekibinin stoperi Ömer Toprak, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 4'üncü maçında deplasmanda AS Roma'ya 3-2 mağlup olmalarının ardından Türk gazetecilere açıklamalarda bulundu.

78'inci dakikada, ceza sahası içinde Mohamed Salah'ı arkadan itmesi üzerine kırmızı kart gören ve rakip takıma verilen penaltıyla takımının mağlup olmasına giden yolu açan Toprak, "Tabii 2-0 geriye düştük. Bu bizim için küçük bir şoktu. Ama ilk yarıda da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Devrede biraz değişiklikler yaptık. İkinci yarıya çok çok daha iyi başladık. Durumu 2-2 yaptık. Sonra penaltı pozisyonu geldi. Bir adım geç geldim. Elimden geleni denedim, ama maalesef... Hakemin pozisyonu çok iyiydi, penaltı olduğunu gördü. Maalesef 3-2 kaybettik" diye konuştu.

Gökhan Töre'yle yaşadığı sorun nedeniyle A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almak istemeyen 26 yaşındaki oyuncu, Euro 2016 kadrosuna katılmak isteyip istemediği sorusuna ise, "Ona bir şey söylemek istemiyorum. Çok seviniyorum Türkiye'nin katılmasına, arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum" diye cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.