Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Passolig davasında flaş gelişme
Passolig iptal davası, 2 Mart 2016'ya ertelendi. Mahkeme, Anayasa Mahkemesi'nin kararının ulaşmamasını gerekçe göstererek davayı erteledi.

Passolig davasının bugün bir duruşması daha yapıldı.

Passolig davasında mahkeme ihtiyati tedbir kararını reddetti.

Ankara 16. Tüketici Mahkemesi'nde görülen Passolig davası 2 Mart 2016'ya ertelendi.

14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini Passolig Kartlarına bıraktı, maçlara artık sadece Passolig Kart ile girilmekte.

Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık Passolig Kartlarına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumladırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.