Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Polat: Aziz Yıldırım'ın yerinde olsaydım beni Metris'e gömerlerdi

2008-2011 arasında Galatasaray Kulübü'nün başkanlığını yapan; mali ve idari genel kurulda ise ibra edilmediği için kulüpten kırgın ayrılan Adnan Polat, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin yaşadıklarına değinerek “Ben aynı durumda olsaydım. beni Metris'in tabanına gömerlerdi” dedi.

İşte Hürriyet'e konuşan Polat'ın açıklamaları:

METRİS'E GÖMERLERDİ

''F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı takdir ediyorum açıkçası. Bu kadar darbeden sonra ayakta durabilmesi az buz bir iş değil. Ama orada Fenerbahçe camiasını da takdir ediyorum. Şike yaptılar, yapmadılar, onu bilmiyorum. Fakat gerek camianın, gerek taraftarın başkanlarına sahip çıkmaları takdire şayandır. Ben aynı durumda olsaydım; beni Metris'in tabanına gömüp üstüme de beton dökmüşlerdi. Gömerlerdi beni orada ve camia asla sahip çıkmazdı. Ben taraftardan her zaman memnun kaldım.'' 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.