Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Ronaldo PSG'ye transfer olacak mı? İşte o iddiaları güçlendiren mesaj!

Real Madrid'in kötü gidişi ve yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kulüpte mutsuz olduğu iddiaları günlerdir konuşuluyordu. Bu nedenle Ronaldo'nun Fransız kulübü Paris Saint German'e (PSG) transfer olacağı iddia edilmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid-PSG eşleşmeleri sırasında Ronaldo ve PSG teknik direktörü Blanc arasındaki yakınlık dikkat çekmişti.




O iddiaları güçlendiren şey ise bu gece gerçekleşti.

Ronaldo'nun eski takım arkadaşı PSG'li Arjantinli Angel Di Maria sosyal medya hesabına Ronaldo'yla fotoğrafını paylaşarak 107 milyon takipçisi bulunan Cristiano Ronaldo'yu etiketledi.

Di Maria, kendisi adına doğrulanmış bir Facebook sayfasından Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafını paylaşıp, "Yakında Dostum..." olan İngilizce "Soon my friend" ifadesini ekledi.

Kimisi Di Maria'nın Real Madrid'e geri döneceğini söylese de günlerdir Ronaldo'nun PSG'ye tansfer dedikodularının konuşulduğu spor gündeminde bu durumun daha çok Ronaldo'yla ilgili olduğu yorumları yapıldı.

İşte o mesaj:
 



Angel Di Maria, Temmuz 2015'te Real Madrid'den ayrılarak yaklaşık 50 milyon avro karşılığında PSG'ye transfer olmuş ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.