Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Rusya krizi spora da bulaştırdı: Türkiye'de kamp yapmayın

Rusya Futbol Birliği Genel Sekreteri Anatoly Vorobyov, Rus takımlarının Türkiye’de kamp yapmalarına sıcak bakmıyor.
Dün Türk F-16’larının bir Rus uçağını düşürmesiyle birlikte Türkiye ile Rusya arasındaki ipler gerildi. Ajansspor'un haberine göre bu olay sporu da etkilemişe benziyor.

Rus basınına açıklamalarda bulunan Rusya Futbol Birliği Genel Sekreteri Anatoly Vorobyov, “Türkiye’nin kamp yapmak için uygun bir yer olmadığını düşünüyorum. Kulüpler Kırım, İsrail, Kıbrıs veya Soçi’de de kamplarını yapabilirler” ifadelerini kullandı.

Dün Rusya Dışişleri Bakanı da vatandaşlarına Türkiye’ye turistik ziyaret yapmamalarını önermişti.

Bilindiği üzere birçok takım devre arası kamplarını Antalya’da gerçekleştiriyordu. Fakat ilk olarak Belçika Ligi ekiplerinden Charleroi güvenlik gerekçesiyle Antalya’daki kampı iptal etmişti. Yaşanan uçak düşürme olayının ardından Rus kulüpleri de alternatif kamp yerlerine yönelebilir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.