Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Ryan Donk Galatasaray'da

Galatasaray ile Kasımpaşa'nın yönetim ve teknik adamlar arasında sürdürülen görüşmelerde hiç bir sorun kalmadı ve Hollandalı yıldızın Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için devre arası transfer dönemi beklenmeye başlandı.

KASIMPAŞA'YA 1.5 MİLYON EURO

Galatasaray Mayıs ayında serbest kalacak olan Ryan Donk için Kasımpaşa'ya 1,5 milyon Euro ödeyip, sezonun ikinci yarısında orta alandaki ön libero boşluğunu dolduracak.



DONK 2+1 YILLIK İMZA ATACAK

Galatasaray formasını giymek için günleri sayan Ryan Donk ise Sarı Kırmızılı kulüple 2 artı 1 yıllık sözleşmeye imza atarak, yılda 1,5 milyon Euro kazanacak.

MELO 3 MİLYON EURO KAZANIYORDU

Galatasaray'dan İnter'e giden ve bir türlü boşluğu doldurulamayan Melo ise sarı-kırmızılılardan bonuslarla birlikte yılda 3 milyon euro kazanıyordu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.