Öne Çıkanlar rus tırları beşiktaş fenerbahçe maçının hakemi Ülke tv Ayhan Öztürkoğlu uruguay devlet başkanı

Şenol Güneş Başkan İlhan Cavcav’a sert yanıt verdi!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın hakem Fırat Aydınus’u eleştiren sözlerine Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş sert tepki gösterdi. Güneş: "İlhan Bey hakemi de görmüş mü sahada. İyi, uzağı görüyor demek ki tebrik ederim" dedi.

İLHAN CAVCAV’A YANIT

Güneş, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın 90. dakikada Ersan Gülüm’ün ceza sahası içerisinde Skulason’a müdahalesiyle ilgili penaltı olması gerektiğini söylemesi ve hakem Fırat Aydınus'a sert sözler söylemesinii eleştirdi. Pozisyonu görmediğini söyleyen Güneş, bir şey söyleyemem zaten hakemle de ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Söylersem çok şey söylemem lazım, susmanın yeri daha iyi olacağını düşünüyorum. İlhan Bey hakemi de görmüş mü sahada, daha önce gördü mü hakemi? İyi, uzağı görüyor demek ki, güzel, tebrik ederim" karşılığını verdi.

"MAZERETLERE SIĞINARAK YAŞAYAMAYIZ"

Güneş 1-1 beraberlikle biten maçın ardından mazeretlere sığınılmaması gerektiğini söyledi. Haftaya Fenerbahçe maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyleyen Güneş, "önemli olan seyircinin zevk alacağı futbolu oynamak" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.