Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi hakkari son dakika haberleri samsun haberleri çeşme

Şenol Güneş'ten flaş çıkış: Avrupalı senin terörün diyordu
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Paris saldırılarıyla ilgili flaş açıklamalar geldi. Terörün insanlık suçu olduğunu söyleyen Güneş, batı dünyasının iki yüzlülüğüne vurgu yaparak, "diğer ülkeler senin benim terörüm ayrımı yapıyordu" ifadesini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son olarak Paris'te yaşanan terör saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Güneş, Türkiye terörle ilgili iyi mesajlar verdi ancak diğer ülkeler ''Senin benim terörüm olarak bakıyordu'' dedi.

TÜRKİYE İYİ MESAJLAR VERDİ

Son dönemde yaşanan terör olaylarına değinen Güneş, şunları söyledi: "Terör, dünyanın neresinde olursa olsun her insan için kötü bir olay. Tasvip edeceğimiz bir şey değil. Dil, din, ırk ayrımı olmayacak. İnsanlar hastalık da görmesin, terör de görmesin. Huzurlu, mutlu yaşasın. Türkiye, iyi mesajlar verdi. ABD'si, Almanya'sı, Fransa'sı benim senin terörün olarak bakıyordu. Terör insanlık suçu."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.