Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ahmet davutoğlu

Sergen Yalçın'dan istifa mı etti? Trabzon yenilgisinin ardından çarpıcı açıklamalar


Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu sezon bir çok maçta iyi oynamalarına rağmen sonuç almadıklarını belirterek, "Benim niyetim bırakmak, ama başkanla görüşmeden bir karar veremem. Onların onayını almadan tek aşıma bu kararı vermek istemiyorum" dedi.

2-0 mağlubiyetle sonuçlanan Trabzonspor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzon maçında da rakibe oranla daha üstün oynadıklarını ama sonuç alamadıklarını belirterek, "Kendimize ve Sivasspor'a daha fazla zarar vermek istemiyoruz. Söylenecek fazla bir şey yok" dedi.

Bu sözlerin istifa olup olmadığı yönündeki soru üzerine, "Yeni bir enerji gerekli. Benim niyetim bırakmak, ama başkanla görüşmeden bir karar veremem. Onların onayını almadan tek başıma böyle bir karar vermek istemiyorum" diye konuştu.

Sergen Yalçın birkaç gün önce de "istifa etmek benim karakterimde yok" demişti.

Sivasspor yönetimi de bu açıklamalarının ardından Sergen Yalçın'ın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.