Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

'Şike' iddiaları mahkemelik oluyor

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, 2-1 kaybedilen Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında şike yapıldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Gazete kupürü ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bunu iddia edenleri ve iddia ettirenleri ispata davet ediyorum" dedi.

Sözlü, Teknik Direktör Osman Özköylü'nün istifasının açıklandığı basın toplantısında şike iddialarına da değindi. Yönetim kurulunun da yer aldığı toplantıda, iddia sahiplerine ispat çağrısında bulunan Sözlü, "Bir gazete ve internet sitesi, Adana Demirspor'u, şahsımı ve yönetim kurulunu izah edilemeyecek bir suçlama ile karşı karşıya bırakmış. Ben de bugün itibariyle avukatıma talimat verdim. Gazete kupürü ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bunu iddia edenleri ve iddia ettirenleri ispata davet ediyorum" diye konuştu.

"GİRMEDİK, GİRMEYİZ DE"

Sözlü, herhangi bir başarısızlıkta fırsat kollayanların kendilerini anlık tatmin edebileceklerini kaydederek, "Allah'a şükür şerefimizle, onurumuzla burada yöneticilik yapıyoruz. Bir şeyler iyi gitmeyebilir ama kimseye de Allah'a şükür fırsat vermeyeceğiz. Biz buraya gelirken de güçlü bir yönetimle geldik, güçlü bir yönetimle de karşınıza çıkıyoruz. Allah'a şükür başımızı eğecek hiçbir şeyin altına girmedik, girmeyiz de. Ne yapıyorsak yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber karar veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Göreve Adana Demirspor armasının ağırlığını bile bile geldiklerine dikkat çeken Sedat Sözlü, "Şu formanın şerefini taşıyacak insanlarız. Farklı hesapta olan arkadaşlar çok iyi bir yapılanmanız varsa, ben daha iyi yaparım diyen varsa buyursunlar gelsinler. Daha iyisini yapacak olan arkadaşlarımıza açığız, masaya koyar yönetim kurulu arkadaşlarımızla değerlendiririz. Bunu yapanlar tarihi başarılarla dolu bu kulübe zarar veriyorlar. Belki siyaseten bize zarar vermek istemiş olabilirler. Bunu yapan hemşehrilerimiz Adana Demirspor Kulübü'ne verdikleri zararın farkında değiller" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.