Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye İBB İHRAÇ Ömer İsi terörist

Sneijder'den çarpıcı açıklamalar! ''Hamza hocayı...''

Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından Wesley Sneijder kısa bir değerlendirmede bulundu. Sneijder, özeleştirilerde bulunurken, daha iyi olmaları gerektiğini dile getirdi.

"Ne söyleyebiliriz? Fazla söyleyecek bir şey yok, 3 kere öne geçiyorsunuz sonra puan veriyorsunuz. Bunun sorumluluğunu takım olarak almamız gerekiyor.

Sebebi çok basit; antrenmanlarda çalışmamız lazım. Defansı nasıl yapacağınızı, ofansı nasıl yapacağınızı çalışmanız lazım. Bunun sorumluluğunu herkesin üzerine alması gerekiyor. Kesinlikle bireysel değil. Kafa yormamız, daha iyi çalışmamız gerekiyor.

Yaptığım yorumları kimse yanlış anlamasın, Hamza hocayı suçlamıyorum. Çok iyi işler çıkardı, kesinlikle eleştiriyi hak etmiyor. Atak yaparken defansı daha üst seviyeye getirmeliyiz. Sorunumuz öne geçtikten sonra kalemizi koruyamamız. Öne geçiyoruz, gol yiyoruz. Reaksiyon vermek için gol yememiz gerekiyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.