Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Şok kampanya: Türkiye EURO 2016'ya gitmesi
Hürriyet.com.tr’nin haberine göre bir grup Trabzonspor taraftarı, Türkiye'nin EURO 2016 finallerine alınmaması için ilginç bir kampanya başlattı.

Finallere katılma hakkını son maçlarında kaybeden Hollanda, Danimarka, Macaristan, Norveç, Bosna-Hersek, Ukrayna, İsveç ve Slovenya olmak üzere Avrupa’nın bir çok ülke medyası ve federasyonlarına gönderilen yazıda, Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’nın 2010-2011 sezonuna ilişkin şike cezalarını vermediği vurgulanarak, bu üst düzey organizasyondan atılması istendi.

Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm takım ve kişilerin UEFA ve CAS süreçlerinin de özetlendiği açıklamada, gereken cezaların verilmediği ifade edilerek, süreçle ilgili tüm mahkeme kararlarına ulaşılabilecek İngilizce linklere de yer verildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.