Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Trabzonspor Başkanı'na büyük şok! Hacısalihoğlu hapis cezası alabilir!
Trabzonspor kendi evinde Gaziantepspor’la 2-2 berabere kaldı. Maçtan sonra Trabzon Başkanı İbrahim Hacısalihoğlu 2 penaltının verilmediğini söyledi. Hakemlerin staadyumdan çıkmaması talimatı verdi. Bunun üzerine Çağatay Şahin ve yardımcışarı bir süre Avni Aker Stadyum’undan çıkamadı. Hürriyet’in haberine göre Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacısalihoğlu hakkında açılacak bir davada 2 yıl 6 aydan 17 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanabilecek. Üstelik hakemlerin şikayetçi olmasına da gerek yok.

Hakemleri dışarıya 4 saat boyunca çıkartmama talimatı veren Hacısalihoğlu’nun bu hareketi “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçu kapsamında değerlendiriliyor.

Hürriyet’te yer alan habere göre İstanbul Barosu avukatlarından Alper Sarıca,”Birisini bulunduğu odaya kilitlemek, çıkış veya inişi sağlayan noktaları tutmak suretiyle hareket özgürlüğünü sınırlamak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçunu oluşturur. Hakemler Çağatay Şahin ve yardımcılarının 4 saat süreyle hakem odasına kapatılması, stattan ayrılmalarına izin verilmemesinin bu suçu oluşturacağında duraksama yoktur. Çünkü İbrahim Hacıosmanoğlu'nun basına yansıyan beyanlarından anlaşıldığı kadarı ile mağdur hakemlerin karşı karşıya bırakıldığı maddi ve manevi engelleri kolaylıkla yenerek istediği gibi hareket edemeyecek durumda oldukları açık ve bu suçun oluşması için yeterlidir” dedi. Avukat Sarıca hakemlerin şikayetçi olmasına gerek olmadığını savcılığın resen soruşturma açabileceğini belirtti.

Ayrıca Hacısalihoğlu’nun maçtan sonra yaptığı “Öleceksen adam gibi ölelim, kadın gibi yaşamayalım” sözlerine CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve MHP Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel sert tepki gösterdi. Nazlıaka “Yesinler onun adamlığını...” ifadesinin kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.