Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Trabzonspor taraftarına çağrı

Antalyaspor karşısında dolu tribünler önünde oynamalarının hem futbolcuları hem de kendilerini gelecek günler adına yüreklendireceğini vurgulayan Çubukçu, çıktıkları büyük yolculukta en büyük güvencelerinin taraftarları olduğunu kaydetti.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda konuk edecekleri Antalyaspor müsabakası öncesi '12. Adam' olan taraftarlara seslenerek önemli mesajlar verdi. Son Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda, kongre üyelerinin dünyada ve Türkiye'de yaşayan tüm Trabzonspor sevdalılarına birlik ve beraberlik adına önemli bir mesaj verdiğini belirten Çubukçu, "Taraftarlarımızın ve camiamızın desteğiyle bu büyük sorunun üstesinden el birliğiyle geleceğiz. Bunun ilk adımını da 19 Aralık Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçıyla atmak istiyoruz. Çıktığımız bu büyük yolculukta, bütün taraftarlarımızdan tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Onların desteği ve gücü bizi hedeflerimize ulaştırmada cesaretlendirecektir. 7'den 70'e bordo-mavili renklere gönül veren herkesin beklentisi de budur. Bir ve bütün olmadan sorunların üstesinden tek başına bir yönetimin gelmesini beklemek kolaycılık olur. Birliktelik ruhunu mutlaka yakalamalıyız. Bu bizim için kaçınılmaz bir durumdur "ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ OLMADAN OLMAZ"

Taraftarları önünde oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasından 3 puanı alan taraf olacaklarına inancının tam olduğunu belirten Çubukçu, takımın içinde bulunduğu durumu da değerlendirerek şunları söyledi:

"Avrupa'nın önemli kulüplerinden gelen oyunculara sahibiz. Bakıldığında bu kadronun sıralama olarak bulunduğu yerde olmaması gerekiyor. Bir şeyler eksik ve ters gitti. Sorunların büyümesiyle özgüven problemi de ortaya çıktı. Bu sıkıntılı sürecin altından kalkacağımıza inanıyoruz. Takım olarak bu süreçte taraftarlarımızın ve camiamızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftar, Trabzonlular herkes takımına sahip çıkmalı. Manevi açıdan desteklendiğimizi görmek hem futbolcularımızın hem bizlerin çalışma şevkimizi artıracaktır. Zorlu yarışta en büyük güvencemiz her zaman olduğu gibi büyük Trabzonspor taraftarıdır. Takımımıza verecekleri destekle oyuncularımızın dirençlerini daha da arttıracak olan onlardır. Bu iletişim içerisinde yolumuza güvenli adımlarla devam etmenin mücadelesi içinde olacağız. Yolumuzda yürürken; sağduyu, centilmenlik ve fair-play ilkelerinden ayrılmayacağımızın mutlaka bilinmesini isteriz' dedi.

BAŞKANLAR VE ESKİ YÖNETİCİLER ANTALYASPOR MAÇINA DAVET EDİLDİ

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, hiç kimseyi ayrıştırmadan, bütünleşerek büyüyeceklerini de belirterek, "Camianın bütün değerleri bizim için çok önemli. Trabzonspor'a emek vermiş değerlerin bir arada olması ve yeni bir sayfa açma adına bütün başkanlarımızı, eski yöneticilerimizi Antalyaspor maçına davet ettik. Birçok eski başkanımız bize maça geleceğini bildirdi. Mazeretlerini ileten eski başkanlarımız ise gönülden bizlere destek verdiklerini ifade ettiler. Eski yöneticilerimizi ve kulübe hizmeti olan isimleri de davet ederek, kulübün gerçek sahibi olan taraftarlarımızla hep bir arada olmak istedik. Camiamızda bütün değerlerimizin heyecanla bir arada olmasını bekliyor" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.