Öne Çıkanlar son dakika rusya PKK haber terör

Trabzonspor'un yeni başkanı belli oldu

Trabzonspor için büyük gün! Hayri Gür Spor salonunda dün başlayan Olağan Genel Kurul'da bugün yapıldı seçim ile Bordo mavili kulübün yeni başkanı belli oldu. Trabzonspor'da seçimi kazanan Muharrem Usta oldu.

Trabzonspor'un yeni başkanı son anda Celil Hekimoğlu'nu geride bırakan Muharrem Usta oldu. Kongrede oy kullanma hakkına sahip olan 9.997 üyeden 7.395'i 20 sandıkta oy kullanmıştı.

Muharrem Usta, gayrıresmi sonuçlara göre, Celil Hekimoğlu'nu 14 oyla geçip Trabzonspor'un yeni başkanı oldu!

Muharrem Usta'nın yönetim listesi:

Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy

YEDEK ÜYELER

Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

MUHARREM USTA: 3058

CELİL HEKİMOĞLU: 3045

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: 934 




MUHARREM USTA KİMDİR!


Sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla adını duyuran Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi.

1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical park'ın temellerini attı. Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Usta, uzun süre Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanlığı yaptı.

Aynı zaman da İstanbul Ticaret Odası Sağlık Komsiyonu üyeliği de bulunan Muharrem Usta, sağlıkta yaptığı yatırımların yanı sıra spora ve sporcuya verdiği desteklerle de tanınıyor. Muharrem Usta evli ve üç çocuk babasıdır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.