Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Türkiye direkt olarak EURO 2016'ya nasıl gider? İşte yanıtı..

Türkiye İzlanda ile bu akşam saat 21:45’te kritik bir maça çıkıyor. Eğer A Milli Takımımız baştan 1 puan almayı başarırsa Hollanda maçının sonucu beklemeden EURO 2016’ya katılabilmek için  baraj maçı oynamaya hak kazanacak.

Ancak Türkiye play off oynamadan da Fransa biletini alabilir! Bunun için 3 ihtimalin gerçekleşmesi gerekiyordu.

1-   1- İspanya’nın son maçında deplasmanda oynayacağı Ukrayna’dan puan alması

2-   2- Kazakistan’ın Letonya’yı deplasmanda devirmesi

3-   3- Türkiye’nin İzlanda’yı Konya’da yenmesi


İlk aşama dün akşam başarıyla tamamlandı. İspanya zorlandığı maçta deplasmada Ukrayna’yı 1-0 mağlup etti. İspanya grubu 1. olarak tamamlayıp direkt Fransa’ya giderken Ukrayna 3. olarak play off biletini aldı.

Şimdi sırada Türkiye’nin de yer aldığı A grubunun maçları var. Türkiye grup liderliğini garantileyen İzlanda’yı Konya’da devirir, grup sonuncusu Kazakistan'da deplasmanda kendisinden 3 puan önde olan Letonya'yı yenerse Türkiye en iyi 3. olarak baraj maçı oynamadan Fransa’ya gidebilecek. Her iki maçta saat 21:45'te başlayacak. Torku Arena'da oynanacak Türkiye - İzlanda maçını Show TV naklen ve şifresiz olarak yayınlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.