Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Van Persie İspanya yolcusu mu? Flaş iddia...
Fenerbahçe'de Robin Van Persie depremi yaşanıyor. İddiaya göre yıldız oyuncu Barcelona ile her konuda anlaştı. Van Persie Ocak ayında İspanya yolcusu olabilir.

Barcelona'nın Robin Van Persie için milli arada resmen kapıyı çalacağı ve Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro önereceği iddia edildi. O iddiya göre Aziz Yıldırım, tecrübeli golcünün kalmasından yana olsa da Barcelona, RVP'nin menajeriyle her konuda anlaştı.

Sezon başında Fenerbahçe'de gerçekleşen Robin van Persie transferi sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da büyük ses getirmişti. Ancak AMK'de yer alan habere göre Van Persie ocak ayında ayrılmayı çoktan kafasına koydu. Dünya devi Barcelona’nın, milli maç molasında sarı-lacivertlilerin kapısını çalacağı ve tam 10 milyon Euro önereceği öğrenildi. Hollandalı yıldızın menajerinin, Katalan ekibiyle her konuda anlaştığı belirtildi. Aziz Yıldırım, çok şey beklediği Van Persie’nin gitmesini hiç istemiyor. Bu nedenle ikili arasındaki görüşmeni nasıl geçeceği merak konusu. Van Persie Ocak ayında gitmek için izin isteyince, Başkan Yıldırım’ın vereceği tepki bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.