Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Van Persie krizinde Aziz Başkan devrede!


Fenerbahçe'ni süper yıldızı Robin Van Persie'nin Bursaspor maçında oyuna girerken hocası Vitor Pereira ile atışması kameralardan kaçmamıştı. Yedek kalmak istemeyen Van Persie'nin Türkiye'ye gelmekten mutsuz olduğu ileri sürüldü.

Hollandalı golcüyle bir görüşme gerçekleştiren sportif teknik direktör Terraneo da yıldız futbolcudan beklemediği bir yanıt aldı. Fotospor'un haberine göre Persie Tarraneo'ya
"Ben buraya yedek kalmaya gelmedim. Yedek kalmak isteseydim Manchester United'da kalırdım. Buraya gelmezdim. Benim oynamam lazım. Size bunu buraya gelirken de söyledim. Buraya para için değil, oynamak için geldim. Tam ritmimi bulacakken yedek kalıyorum. En iyi antrenman, maçtır" dedi.

AZİZ BAŞKAN DEVREDE

Aziz Yıldırım'ın bu kriz ardından kendisine verdiği takım işlerine karışmama sözünü bozduğu ileri sürüldü. Yıldırım'ın Persie, Perreira ve Terraneo ile biraraya gelip  görüşme yapacağı ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.