Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Yahudi medyasının hedefindeki Ronaldo'dan örnek davranış!
Geçmişte Filistinlilere verdiği destekle dikkat çeken Real Madrid'in Portekizli süper starı Ronaldo şimdi de küçük Filistinli hayranının en büyük rüyasının gerçekleşmesini sağladı.

ANNE VE BABASINI KAYBETTİ



Haydar Mustafa, Beyrut'ta birçok Filistinli mültecinin yaşadığı kampa düzenlenen intihar saldırısında anne ve babasını kaybetmişti.
40 kişinin öldüğü patlamadan yaralı olarak kurtulan Haydar için Lübnanlı gazeteci Rana Harbi, Real Madrid Kulübü ile Twitter üzerinden iletişime geçmişti.

BULUŞTULAR



Haydar'ın durumuna kayıtsız kalmayan Real Madrid kulübü küçük çocuğu arayarak CR7 ile bir görüşme ayarladı. Bugün Portekizli yıldız ile bir araya gelen minik Haydar gözyaşlarını tutamadı.

YAHUDİ MEDYASI GAY DEMİŞTİ



Özel hayatından çok Filistinlilere yardımıyla ön plana çıkan Ronaldo hakkında Yahudi yakını bazı Avrupa basını, futbolcunun Faslı boksör Badr Hari ile ilişki yaşadığını iddia etmişti. Cristiano Ronaldo, hakkında çıkan haberleri takip ettiğini söyleyerek “Hayır, eşcinsel değilim. Olsam bunu gizlemezdim” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.