Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

Almanya'ya bir darbe de Türk hack grubu Turkz'dan!

Telekomünikasyon sağlayıcı şirketlerinden Deutsche Telekom'un Milyonlarca kişinin internet ve telefon iletişiminin kesilmesiyle büyük şok yaşayan Almanya'ya bir darbe de Türk Hack Grubu Turkz'dan geldi.

Son günlerde adından sıkça söz ettiren Turkz hack grubu bu kez Almanya'nın Başbakanlık resmi web sitesini hackledi. Almanya'nın düşmanca tutumuna karşı yapılan siber operasyonların devamının geleceğini belirten Turkz grubu, Türkiye'ye karşı yapılan her saldırıya karşılık verileceğini belirtti. 

Hacker grubu, geçtiğimiz günlerde Suriye'nin TSK'ya düzenlediği hain saldırının ardından Suriye Dışişleri Bakanlığı'nın resmi web sitesini erişime kapatmıştı.


Turkz Grup İnternet Sitesinde kendilerini şöyle tanımlıyor;

Turkz Grubun temelleri 2007 yılında atılmış olup, hiçbir resmi ya da gayri resmi kurumla bağlantısı yoktur. Grup, grubun misyonu doğrultusunda bir araya gelmiş bir ekiple kurulduğu günden bu yana farklı alan adları ile kesintisiz faaliyetlerini sürdürmektedir. Daha önce faaliyet gösterdiği alan adlarından en meşhuru DarkDevilZ 'dir.


TurkZ ekibi ulusal basında ses getiren bir çok operasyonda bulunmuş ayrıca site üzerinden akademiler oluşturarak bilişimin birçok dalında gençleri yetiştirmiştir.


TurkZ Grup, Türk milleti üzerinde hedef gözetmeksizin oynanan oyunlara, örf ve adetlerinde yapılmaya çalışılan deformasyona ve dini inancına yapılan saldırılara karşı siber savunma sağlamayı misyon haline getirmeye devam edecektir. Turkz Grup, kuruluşundan bu zamana kadar olan süreçte, belirlemiş olduğu misyonundan taviz vermemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.