Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Avatar 2 heyecanı başlıyor!

2009 yılında gösterime giren Avatar, tüm zamanların en çok hasılat elde eden, en önemli sinema yapımlarından biri. Büyük ses getiren filmin sonrasına ilişkin tek bilgi ise 3 devam filminin daha geleceği. Ancak vizyon tarihleri hakkında şimdiye kadar bir ipucu gelmemişti. Son açıklamalar bu durumu değiştirdi…

Avatar filminin yönetmeni James Cameron, ABD’nin önde gelen gazetelerinden birine konuştu ve serinin devamına ilişkin bilgiler verdi. Filmin senaryosunun tamamlanmak üzere olduğunu, teknik geliştirme ve altyapı aşamalarının da hazırlandığını ifade etti. Ve çekimlerine 2016’da başlamaya hazırlandıklarını açıkladı. Peki Avatar 2 ne zaman gösterime girecek?


Tahminlere göre söz konusu film 2017’de gösterime girecek. Ancak 2017’nin sonuna doğru, büyük olasılıkla Aralık ayında (Noel tatili döneminde) vizyona girebileceğinin altı çiziliyor. Özetle Avatar filminin devamını merak eden sinema severlerin, 2 yıla yakın bir süre daha beklemeleri gerekiyor. Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.