Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Einstein ile Eğitim Maliyetlerinizi Düşürün
Günümüz dünyası artık uzaktan eğitimin hiç olmadığı kadar önemli olduğu bir dünya haline geldi. Öyle ki geçmiş dönemlerde yapmış olduğumuz şeylerin büyük bir kısmını artık oldukça kısa bir süre içerisinde yapma imkanına sahip oluyoruz. Üstelik bu platform üzerinden yapmış olduğumuz şeylerin sınırı her geçen gün artıyor. Bunu bilen kişiler ve kurumlar da artık uzaktan eğitim konusunda meydana gelen çalışmalar arasından kendilerine en uygun olanları seçmeye başladılar. Einstein firması da günümüzde bu isteğin gerçekleşmesi adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. www.hielearning.com/tr/ nin en önemli özelliklerinin başında ise eğitimleri mümkün olan en iyi şekilde, iş ortaklarına sunmak geliyor.



Öğrenme odaklı olması sayesinde e eğitimleri baştaoyunlaştırma olmak üzere farklı eğitim tasarımları ile öğrenme süreçlerini mümkün olduğu kadar kısaltmayı hedefliyor. Bünyesinde yer alan uzman personellerin çok yönlülüğü sayesinde, iş ortakları için en iyi e eğitim sistemi kurulumları yapabiliyor. Esnek çalışma sistemi ilehem özelleştirilmiş çözümler üretebiliyor, hem de dünyadaki gelişmeleri tüm iş ortaklarına hızlı ve etkin bir şekilde uyarlayabiliyor. Tüm bunları, bilinmeyenin peşinden gitmenin heyecanını da sürekli olarak yaşıyor ve bu sayede de en yeni projeleri kurumlarla buluşturuyor. Einstein firması uzaktan eğitim alanında farklı zorluk ile karşılaşabiliyor ancak bu zorluklar ile karşılaştığında bunları gidermek adına hiçbir şekilde zaman kaybetmiyor ve bunları gidermek için hiç olmadığı kadar farklı yaklaşımlar ile sorunlara ait cevapları kurumlarla paylaşıyor.




Einstein Genel Müdürü Mert Kestek, “Einstein olarak yaygın bir çalışma sahası olan firmalar için oyunlaştırma sistemini ortaya koyarak, normalde çok ciddi maliyetler ile yapılmak zorunda kalan eğitimler, firmalar için çok düşük maliyetler ile gerçekleştirebildiklerini” söyledi. Ayrıca Kestek “Einstein’ın hazırladığı eğitim programlarında temel olan şeylerin başında gelen eğitimlere etkileşim katmanın yanı sıra, normalde çok sıkıcı olabilecek eğitim süreçlerini hiç olmadığı kadar eğlenceli hale getiriyoruz. Yenilikçi eğitim çözümleri üretim merkezi olarak ekibinizin hangi konularda eöğrenmeye ihtiyaç duyduğunu bize belirtmenizden sonra, bizler ekibinizin bunları nasıl öğreneceği konusunda çalışmalara başlıyoruz. Aktif öğrenmeyi hedefleyen yapımız sayesinde birbirinden farklı sektörlerdeki firmalar için ezbere dayanmayan eğitim sistemimiz ile sizlere yardımcı olmaya devam ediyoruz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.