Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

En Büyük Kiralık Depo Platformu Yayında!

En Büyük Kiralık Depo Platformu Yayında!


Büyük ölçekli işyerleri için ya da ev eşyalarını bir süreliğine toparlamak için depo aramak hemen herkesin başına gelen bir durumdur. Acil olarak taşınması gereken eşyalar, uygun alanın bulunması ve daha pek çok depo işlemi için depokirala.com adresini ziyaret ederek kendinize en uygun depoyu uygun fiyatlardan kiralayabilmeniz mümkündür.

Depo Kiralamanın Püf Noktaları

Deponun hangi amaç için kullanılacağı kiralama işleminde en önemli noktalardan bir tanesidir. Kiralanacak olan deponun kişinin ihtiyaç duyduğu alan kadar olması ve fazladan geniş bir alana para ödemesinin önüne geçilmesi adına kiralama işlemi yapılırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Depo kiralama işlemleri yıllık ya da aylık olarak kiralandığı için hesaplama işleminin iyi bir şekilde yapılması gerekir. Deponun kira bedeli sahibine ödendikten sonra mutlaka makbuz alınmasına dikkat edilmelidir.
Satılık depo işlemleri için ise kontrat işlemlerinin aynı gün içerisinde yapılması ve sonlandırılması gerekir. Kiralık depo işlemleri için de aynı şekilde kontrat yapılması gerekir. Depo satın alınacak ise sahibinin banka hesabına para yatırım işlemi yapmak ve bu işleme dair makbuz alarak kanıt olması açısından elde tutmak gerekir. Depo kirala adresi üzerinden siz de dilediğiniz boyutta depoyu isterseniz kiralık olarak isterseniz satın olarak kullanabilirsiniz.

Depo Kiralama Ücretleri

Kiralanmak ya da satın alınmak istenen deponun alanına göre fiyatlarda değişiklik olmaktadır. Büyükşehirler içerisinde küçük şehirlere oranla depo kiralama ve satın alma işlemi daha maliyetlidir. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara şehirlerinde kiralanacak bir deponun maliyeti oldukça yüksek olacaktır. Kiralama işleminde deponun bulunduğu mevkii, içerisine konulacak eşyanın depoya zarar verme olasılığının durumu ve ölçeği göz önüne alınarak bir fiyat çıkarılır.

Gıda ürünleri için bir depo kiralanmak istenildiği zaman ürünlerin korunması adına gerekli bütün önlemlerin müşteri tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Aksi bir durumda depo sahibi zarar görebilme ihtimali adına daha yüksek fiyatlar çıkarabilmektedir. İstanbul içerisinde işlek bir alanda yer alan bir deponun aylık ödemesi ortalama olarak 300.000 TL civarındadır. Bu ücret bulunan ilçe ve mahalleye göre değişiklik gösterebilmektedir. Lojistik bilgi bankası olarak alınan bilgilerden kaynaklı olarak depo sahibinin isteyeceği kiralama ya da satma bedeli kendi inisiyatifindedir.

Depo Kiralama Kategorileri



Kişinin kullanım amacına oranla kategorilere ayrılan depolar şu şekildedir;
- Donuk depolar, market ve şarküteri alanlarında yer alan dondurulmuş gıda ürünlerinin saklanılmasına
- Kuru depolar, hemen her eşyanın alınabileceği ve kuru bir alanda saklanabilecek bütün eşyaların korunmasına,
- Antrepo, yurtdışından ülkeye gelmiş ve gümrük sınırından geçmiş olan malların depolanmasına,
- Soğuk depolar, et ve benzeri olan gıda ürünlerinin saklanmasına,
- Açık depolar, açık havada tutulması gereken malların konulmasına,
- Dış kaynak depolar, büyük ölçekli firmalar tarafınca tercih edilen ve gümrükleme, stoklama, depolama alanlarında kullanılmasına,
- Tehlikeli madde depoları, sigara, benzin ve tüp gibi yanıcı maddelerin güvenli bir şekilde tutulmasına yarar.

Depo Kiralama Kriterleri

Bir kişinin depo kiralamaya karar vermesi kendisine yakın olan bir yeri seçmesi açısından önemlidir. Özellikle de işyerlerinin kendi ürünleri için daha çok bu kritere dikkat ettiği bilinir. Ürünlerin yakın bir yerde depolanması ve istendiği zaman dağıtıma çıkarılması işyerleri açısından kolaylık sağlamaktadır. Kişisel işler için tutulacak olan depolar ise bireyin kendi kararı doğrultusunda yakınlık kriterinin aranmasına gerek kalmadan işlem yapabilmesini sağlar. Depo kirala adresi üzerinden yapacağınız görüşmeler sonucunda dilediğiniz depoyu rahatlıkla bulabilme şansına sahip olursunuz.

https://www.depokirala.com/
 

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 6 yıl önce

böyle saçma haber olamaz